中文

位置: 标准下载网> 初中英语> 人教版> 七年级上册

1 . There are time differences (时差) in the world. It’s ...

本网站 发布时间:2026-01-24

基本信息

  • 题目考点:

    理解并提取细节信息
  • 题目类型:

    阅读理解-阅读单选/选择5题(约160词)
  • 题目难度:

    适中(0.65)
  • 教材学段:

    初中英语
  • 教材版本:

    人教版
  • 所属年级:

    七年级上册
  • 试题下载格式:

    pdf
题目内容 题目内容
原题:
题型:阅读理解-阅读单选/选择5题(约160词)
文章大意:本文主要介绍世界上的时差以及举例不同国家的人做的不同的事情。

1 . There are time differences (时差) in the world. It’s seven o’clock in the morning in China. Li Le has breakfast in a restaurant. At the same time, it’s eight o’clock in the morning in Japan. Nana is at school. It’s time for her to have classes. In the USA, it’s seven o’clock in the evening. Bob is at his friend Jack’s home. They do their homework together every day. It’s seven o’clock in the evening in Canada, too. Sam is in a shop with his mother. His mother wants to buy a new coat for him. Now it’s one o’clock at night in the UK, Charlie is in bed. He goes to bed (休息) at ten o’clock at night every day.

根据短文内容,选择正确答案。
1. Where does Li Le have breakfast?
A.At home. B.In a restaurant. C.At school. D.At his grandparents’ home.
2. Nana’s school starts (开始) at ________.
A.7:00 B.7:15 C.7:30 D.8:00
3. ________ does his homework at seven o’clock in the evening.
A.Li Le B.Sam C.Jack D.Charlie
4. Sam needs a ________.
A.coat B.cap C.T-shirt D.schoolbag
5. We know ________ from the passage (文章).
A.It is at the same time in the USA and in the UK.
B.Charlie usually goes to bed at one o’clock at night.
C.The time differences between (在……之间) China and Japan is two hours.
D.Bob and Jack do their homework at Jack’s home every day.

题目考点:理解并提取细节信息

答案:
B
解析:
根据文章内容,Li Le在早晨7点在餐厅吃早餐,因此正确答案是B选项:In a restaurant。

说明:本试题为学习资料,仅供教学与自学使用,答案解析资源免费下载,不含任何诱导下载或捆绑程序。


小提示: 若需要下载完整打印文档请 点击免费下载完整pdf文档,可进行打印。
文档图片预览文档图片预览

文档图片预览:

1 . There are time differences (时差) in the world. It’s ...

小提示:上述图片仅展示试题样图,需要清晰无水印的文档,请下载完整文档。
热门文档
最新文档